Sunday, March 31, 2013

I'm Back

Dan... cuti panjang pun bermula.
So haruslah saye rajin mengupdate blog kan?
Tapi tulis blog thru fon ni adalah kurang best.

Anyway, hasil jualan kain cotton memberansangkan. Hehe boleh la membantu buat beli pagar rumah baru.

Sadis. Kiteorg guna je pagar yg asal walaupun tembok rumah dah tinggi. Lepas ni boleh la nak tukar yang baru dan lebih secure.

Update kitchen kabinet. Wah. Banyak ni x update. Saye nak recommend tempat saye buat KC. Harga berpatutan. Maklumlah ai kurang mampu uolsds nak buat yang mahal2 tu.


Ok. Nanti next entri yer. Ini mukadimah aje. Hah.

Bye.
Rinduu nak minum chatimeeee

3 comments:

Fadzilah Asmuin said...

hi sis, salam perkenalan. sis boleh x klu nak tnya. sis jual kain cotton yek? sis beli kat mana yek? sy berminat nak jual kain cotton tp xtau nak cari pemborong yg jual & cotton yg cantik. ke sis merupakan pemborong kain cotton. mg sis boleh whatsapp saya 017-3632427 utk more detail.

Fadzilah Asmuin said...

as salam sis. salam perkenalan. sis nak tnya, sis biz kain cotton yek. sis ni pemborong ke camner? sb sy mang minat nak wat biz kain cotton. tp xtau nak cari pemborong & kain yg cantik2. boleh sis whatsapp sy 017-3632427. tq sis.

Fadzilah Asmuin said...

salam sis,
dilla nak tnyala,
sisi buat biz kain cotton ye?
sis ni pemborong jugak ke?
sy brminat nak buat biz kain cotton tapi tak jumpa pemborong & corak yg dilla minat tu xjumpa.
takat ni ada jumpa kat bandung tapi klu boleh nak try cri pemborong kat msia dulu.
hopefully sis boleh bantu @ boleh berurusan dgn sis.