Tuesday, February 4, 2014

Welcome 2014


Hi, Welcome 2014.

Dah almost 2 bulan baru nak welcome kan :)
2013 - sibuk travelling (Bali, Sydney, Tokyo) *Tokyo paling best!
         - sibuk jumpa gynea (I never give  up. Cuma kadang-kadang meroyan kat group Diva aje)
         - we have superbike! Busy yuh. Riding ajer. Tapi selalunyer berdua je :)
         - 3 tahun dah kahwin. Selalu rasa macam masih pengantin baru :) Gaduh-gaduh sket memang ada la. Ye lah, kadang-kadang pasal lupa buang sampah pun nak gaduh, motip? hahaha *aku ler teww


2014
- portfolio baru. Workstation baru, bos baru. Walaupun memula rasa macam geram jer dengan bos lama, tapi takpe la. Banyak juga belajar dengan die dulu. Hehehe harap dapat naik pangkat dengan bos baru.
- sibuk jumpa gynea. Ia paling mencabar sebab almost every month kena ambil MC. Harap-harap berhasil tahun ni.
- kuruskan badan dengan Atkins. Hah diet ni jer berkesan untuk saye.
- suami taknak pegi travel jauh-jauh tahun ni. Katanya penat berjalan last year and duit banyak abes wooo.
- tapi, sambung ride dengan superbike. Ok. Ioulllsss suke.


Akhir kata, taktau la kenapa blog reentartnenas tu tak boleh bukak. hahaha

*Layan gambar Sydney 







K Bai
Reen 


3 comments:

NoraKerel Aira said...

seronoknya reen ! nora pun nak wat senaman tp xreti kayuh basikal. btw xpe dlm negara tahun ni tahun melawat malaysia ! hehe

Reen Tart Nenas said...

Hi Nora, lama tak 'jumpa' :)

aha itu la. tahun ni melawat Malaysia je la :)

hazlina azmi said...

cantiknya permandangan sydney..bertuah u.....blogwalking,jemputlah ke blog saya ye
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/