Tuesday, April 17, 2012

Katil & Rod Langsir @ Ikea


Hi

Hampir 2 minggu lepas kami ke Ikea. Iye, tempat yang bagus untuk menghabiskan duit-duit yang masih ada. Tujuan pergi adalah untuk mencari idea untuk rumah dan juga membeli beberapa keping papan. DIY untuk tutup tangga. 
Sambil-sambil tengok juga katil Queen Size. Kebetulan kami ada extra 1 tilam Queen sebab kami ada beli yang baru. 

Saye paling suka ini. Nak pula harga murah juga. Tapi hold dulu. Kena masuk rumah dulu, kalau ada duit lebihan, baru boleh beli. 



Saye suka ini - RM609



Ok juga, tapi herm mahal. 



Nampak rod langsir tu? Ia ada jual double layer. Jadi mungkin beli di Ikea sahaj pasal murah, tak sampai RM100. 


Ada macam-macam jenis. 

Nak beli yang kedua dari atas. Di rumah sewa sekarang, saye guna yang pertama dari atas. 


2 comments:

ieza said...

saye berkenan dengan langsir putih tu..aritu x sempat nak beli sebab tak ukur lagi size sliding door kat umah... memang bankrup kalo masuk ikea nih kan hahahaha =P

Reen Tart Nenas said...

ieza: betul2. bankrup c terus hoke. tp best pegi situ boleh cari idea utk rumah :)