Friday, January 18, 2013

Finally, dreams come true

Hi Semua

Lama tak update blog. Sungguh berhabuk dan bersawang. They are a few things that we bought for our little castle. Tapi, being me, super malas to take the photos hehehe

Antara barang baru yang ditambah:
1. Drawer baju - saye beli warna putih. Nanti saye update kat mana saye beli. Kebetulan dapat murah. Sales kan.

2. Speaker set (home theatre) - yang ni en husband la kan. Hamik segedabak kat tv tu hah. Jadi dalam perancangam nak kena buat kabinet tv plak ni yuh.

3. Kuali uolllsss. Makk beli kuali. Hehehe. It is Tefal Essensial 5pcs. Saye beli dari BarangMurahUK. Dalam 300 something. Nanti saye update actual price dlm next entry. Saye order bulan Dec hari tu dan installment for 3 times. Mudah je deal dengan mereka. Jadi korang boleh la beli barang2 from UK dari BarangMurahUK. At very low price compared to here.

Ok. Ini Tefal saye. Tak sabar uolls nak cuba. Hehehe




5 comments:

ieza said...

Hihi best kannn? Smoge brtmvah rjin memasak ye cik reen oiiii haha

Reen Tart Nenas said...

ieza: hahaha semangat uollls. tp pening xde tempat nak simpan hehehe :p

Wani said...

tefal the best (as long as you x gune sudip besi).hehe

Xora said...

hengkau rasmikan nnt tefal tu. sila htr jemputan rasmi pada ai..

Reen Tart Nenas said...

wani: itu la. masa beli tu lupa plak yg die kena guna sudip2 plastik tu. nasib ada yg ikea tu hah.

xora: hahaha xrasmi lagi. aku kan busy wahhh gitewwww