Tuesday, January 22, 2013

Beli Online Lagi: BarangMurahUK

Hi

Busy. Bos baru masuk. Jadi busy. Sedih. Pasal busy. Masa nak blog walking tak sempat. Bisnes baju ThePippinCloset pun tergendala sebentar. Haishhh.

Lupakan kisah tak berapa nak best. Anyway, latest update dari saye mengenai barang-barang tambahan kat rumah. Jadi bila bukak balik page FB: BarangMurahUK, mak eihhhh, banyak lagi produk baru-baru. Nanges hoke. Kalau x mengenangkan takde space kat rumah, harus nak beli semua. Jangan taktau, mesin basuh pun ada orang import dari UK yer kawan-kawan. Owh ya, saye jatuh cinta dengan barang-barang nie. I bet sebab colour la kot. Harus tuan tanah lebih meroyan kalau ada kaler FINKKK!

All 3 items, total price RM1047 (u have to check final price with BarangMurahUK

3 comments:

ieza said...

Haha sgt menggodaaaaaa kan? Adeiiiiii bole bankrup tau kdg2 haha

orked violet @ SYA said...

whoaaa...cantek. tp minat nk beLI brg umah beLom ad sbb nak taweennnnn duLu. hikhik

Reen, Sya br foLLow blog Reen. free,visit/foLLow Sya jugak ek~
sya-orked.blogspot.com

misa-misa said...

Hi dear,

Kalau nak beli barang2 dari UK boleh check fb page ni jugak :D

https://www.facebook.com/UKShoppingHub