Sunday, April 21, 2013

Tahun Depan - Nak Berjalan Jauh

Kumpul duit. Tahun depan nak pegi Amsterdam! Azreem dah penah pergi. So tak aci. Kali ni wajib berdua. Next year. Bulan 4! Kite tengok Tulips kat Keukenhof.

Ada lebih, Europe trip bebeh!


p/s: semoga impian tercapai seiring dengan duit tabung Holidayyy

9 comments:

sk said...

syoknya.. nak kirim fridge magnet plisss..

Reen Tart Nenas said...

sk: hahaha peginyer pun belum.

ieza said...

Waaaaaaaaaaaaaaa beshnyeeeeeeee reen pi tgk tulipsssss uwaaaaaaa lamenye x jalan obersi

nYomeL said...

InsyaAllah.. chaiyok! :)

IeRA said...

salam..

jom join GA, mesti suka...

http://teratakiera.blogspot.com/2013/04/its-giveaway-time-by-creative-by-two.html

nadia farahida said...

wowwww bestnyaaaa, semoga tabung holiday cepat2 penuh. hikhik :p

Sya said...

Amboih! Aku pun nak pergi jugak lagi (tapi bab kumpul duit tu bila ntah nak mula!)

Xora said...

aku harap bulan 4 tahun depan ko dah sarat pregie (amin) dan tak larat gi mana2 pasal ko mabuk.. jadi ko cuma duduk rumah aje.. haha then aku gi jalan2 dan aku akan tagged ko kat setiap gambar jalan2 aku kat fesbuk.

Reen Tart Nenas said...

ieza: hah teringin sgt hoke. hope cukup la duit. hehehe

nyomel :)

nadia: itu la. kena cepat2 kumpul :)

sya: ala kau dah pegi byk tempat hehehe

xora: pasrah dpt kwn keji cam ko ni. eih ko tahun depan xboleh jalan lagi :p baggage bertambah hehehe