Monday, September 10, 2012

Hiasan Baru weeeeeeeeeeeeee

Kita bersiaran kembali.

Macam-macam hal jadi sepanjang bulan Raya ini. Dugaan untuk saye ni. Tapi takpelah. Kita perlu redha, pasrah dan juga berusaha :) Berharap itu masih perlu :)

Ok, cukup. Cerita pasal rumah la. Selain dari lalang memenuhi laman saye yang cantik di post Laman Ku Nan Indah, ingat tak post saye di sini Yang Baru Yang Pokai? Console table saye yang togel. Tadaaa saye dah tambah aksesori baru.

Ok, ini gambarnya. Saye tak pandai ambil gambar. So ini yang asli je la :)

Cermin + Bunga




Penerangan:
1. Cermin itu dibeli di SSF. Dapat diskaun untuk members price RM100 aje! Harga asal RM538 (taktau la betul ke tak harga asal macam tu). Masa pegi tu ada 4 je lagi :)

2. Pasu + Bunga Ros. Beli di SSF juga. Pasu tu berharga RM33.80 dan bunga tu 1 jambak tu RM22.40. So darab 2 la yer :)

3. Alas meja beli di Jusco. Tak ingat harga. Kena tukar yang colorful sket, tapi sebab masa tu itu je yang ada, so rembat dulu :)

Thanks to Sya sebab sudi temankan!

Owh ada 2 lagi items saye beli di SSF. Post di lain kali la. Rasanya saye perlu tambah karpet kat lantai console table tu. Baru la nampak cantik sket. Sekarang ni balik rumah je, pasti rasa macam cozy nyer rumah ini. Hehehe Saye pegi SSF Puchong. Boleh klik SSFHOME untuk info lanjut.


Itu saja dulu.

Bye!
Reen


7 comments:

bunga daisy said...

So dpt murah la harge cermin tu. Tp harge kt ssf mmg not bad mahal...

ieza said...

Cermin tuh cantik la reen.... P/s letak la munge manyak skit baru meletopsss auwwss haha

Xora said...

ohhhoo. gigil ai tgk cermin ko lawa, jemah.. canteeek.. harus la kan aku lawan ko hahahahha..

Reen Tart Nenas said...

bunga daisy: dapat members price baru murah :) bleh tgk la. sebab every mth sales nyer lain2.

ieza: kan? nanti kena pegi beli munge lagi. ari tu bajet larik yuhhh pasal terbeli cermin :p

xora: sila lah! umah ko dh lawo kottt.

Xeea said...

Nice!

nYomeL said...

awesome la cermin yuh! :)

Sya said...

terima kasih kembali Reen sebab ajak temankan ;D