Saturday, June 16, 2012

Renovate Dapur

Ikea

I wish!

Jiran saye baru dalam proses renovate dapur, extend ke belakang, alihkan toilet bawah. Harga, RM30K!


Sila pengsan. Owh, mana la mahuk kami cari duit banyak tu?

Bye!

7 comments:

ieza said...

For me, part dapur la yg paling penting sbb opis si isteri kan kat situ :) before buat dapur, kne byk gak survey2 and study nak tau atleast the best price yg kite bole dpt with a good result, kontraktor pun kne listkan byk2 skit and dptkan quotation yg plg ok.... So kne start rajin2 kn diri meng'survey kan diri eeee hihi... Good luck dear :)

nYomeL said...

Mahalnyeee~!!! padahal renovate sket je kot kann..?? ok, pengsan.

Reen Tart Nenas said...

ieza: betul. dapur sgt penting. senang nak memasak. balik keje xde la stress kalau dapur tak kemas. so far ada list beberapa vendor, cuma belum beria tanya harga dgn tunjuk plan bagai sbb duit belum ada. tp roughly tu dah ada la bajetnyer. bikin makk pengsanggg.

nyomel: kan? tp itu antara termurah la, sbb die tambah ape ntah lagik.

Xora said...

30 k tu, kena dapat atleast 3 bulan bonus utk 3 tahun berturut2 kottt...

tapi aku yakin, tanpa dapur best, ko tetap mampu memasak sehingga kau jilat pinggan... nyumms

Edy Zaidi said...

along kan banyak...hehe

Reen Tart Nenas said...

xora: agreed. tu pun kalau sanggup la ngadap jer duit berkepokkk tu. tp dapur kena cun gak wehhh

edy zaidi: hahaha mmg banyak, tapi pening nanti setiap bulan nak bayar :)

hazlynda kushairi said...

meh masuk mlm under sy. tetibe. kbai.

takpe mak reen, simpan dlm tabung ayam. takpun, masuk asb, sangat makcik-makcik ai ni, skit² asb.