Sunday, May 27, 2012

Laman Depan Spontan Idea!

Hi 

Hari ni saye happy. Sebab tanah sekangkang kera yang di tepi porch tu dah siap di deco. Idea spontan. Beli-beli barang. Tadaaa terus siap. Disebabkan taknak tanam rumput karpet / mutiara, jadi kami opt untuk letak batu-batuan ini. Details, nanti saye cerita kemudian yer. Sementara tu, boleh tengok gambar ni dulu. 

Makk exciteddd hokeee.

cantik tak? cantik tak?


semalam rasa macam nak tido kat luar jer :)

Bye!

6 comments:

bunga daisy said...

apakah yg ditgh tu? mcm lampu...
nice.....

Xora said...

lagi hoi lagi update.. aku minggu ni takde update psal tak beli apa2 utk rumah

nYomeL said...

canteknyaaaaa~!!!
ok.. nnt share psl ni tau!
*excited jugak. tihihi..

Cik Atun Banyak Nama said...

Cantik! Mahal tak batu tu? En. Suami pun ada cadangan nak buat taman mini tepi rumah, dengan konsep japanese garden (kononnya lah) dengan batu-batu dan tile cenggini. Tapi kena survey budget dulu la kot.huk huk.

Wani said...

cantik:) satu kepuasan kan bila dpt tgk hasil usaha sendiri dpn mata:)

Reen Tart Nenas said...

daisy: itu lampu led solar. bila gelap die nyala. slalu org letak kat taman2 tu. xyah sambung letrik.

xora: semangat siapkan depan. dlm umah haruuuu

nyomel: insyallah :)

cik atun: byk ke nama? :p batu tu 1 beg bleh dpt dlm rm15 - rm18.

wani: betul tu. lega rasa. terus cam nak buat bisnes landskap. hehehe