Tuesday, July 3, 2012

Wish List Yang Tertangguh

Owh! Saye baru balik dari Kuantan. Outstation untuk 2 hari. Alhamdulillah, siap semuanya. Jadi program wish list yang di post ini tertangguh. Minggu ni dan minggu depan ada sukan pulak di ofis, adoiii. Stress makkk. Ikea dah memanggil-manggil tu. Camne?

Ok, later la.

6 comments:

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Kau dah kenapa tak jumpa link blog aku?
Pastu dah komen kau saya-awak bagai dah kenapa?
HAHAHA. weh, kau punye Fb ape? tak pun email.
Aku nk pesan lah kalau kau pegi ikea. boleh tak? tapi ko tolong pos sekali boleh. nanti aku bg shipping &handling cost sekali :)

Reen Tart Nenas said...

ai pemalu yuh. hahahaha nak pesan ape hoiii? nie email reentartnenas@gmail.com

ngko jgn nak kirim bende besor gadang bagai. hahaha

♥ balkidz_hunny ♥ said...

haha. takdelah. katil ngan sofa set je. kahkah!
nanti aku email kau!

Xora said...

reen, aku pn nk pesaaaaannn hehe

Adein Kushairi said...

reen pg kuantan mggu lepas takde org(sape lg kalo bukan puan xora) mengirim beli bunga ke..? huhu.. jap g kisah sekuntum bunga di kuantan jd cite laen plak.

nYomeL said...

Hahaha.. Nak komen kat sini lastnye dah terlupa nak komen ape td bile bace 2 komen diatas. Haihhh..